Pizzaovn

En pizzaovn er hjertet til enhver pizzeria. Det består av ovner med ett kammer, flere kammer og tunnelovner, alt i både gass- og elektriske versjoner. Technica er et utvalg av profesjonelt utstyr av høy kvalitet og en garanti for profesjonell hjelp ved valget av det.

  • Muliggjør separat kalibrering av to ulike driftstemperaturer
  • Lett å rengjøre takket være det avtakbare dørglasset
  • Kokeplate laget av ildfaste steiner
  • Belysning inne i ovnen
  • Mineralullisolasjon
  • Versjon styrt digital tilgjengelig etter ønske
  • Etter forespørsel leveres med 12V transformator og lampeholder

Det finnes ikke ett riktig svar på spørsmålet om hvilken pizzaovn som er best. Dens type bør velges strengt i henhold til de spesifikke behovene i lokalet, dets størrelse, karakter og mulig antall pizzastykker som skal serveres. Type kraftforsyning skal også være viktig. Man kan velge mellom elektriske pizzaovner og de som går på gass. Ovner har forskjellige størrelser, antall kammer, og de skiller seg fra hverandre med ytelse, kraft og tilgjengelige tilleggsfunksjoner.

På markedet finnes det også vedfyrte pizzaovner. De er veldig attraktive på mange måter, spesielt når det bakes i salen der gjestene befinner seg. Ovnen innfører da riktig atmosfære i pizzeriaen, gir en vennlig varme og selvfølgelig fyller stedet med en vakker duft. Vedfyrte ovner er svært økonomiske og er lite utsatt for skader. De er imidlertid ikke egnet til alle lokaler. Den vedfyrte pizzaovnen krever dessverre ganske stor plass. Dens konstruksjon er komplisert og dyr. Av den grunn bestemmer mange eiere av serveringssteder seg for å kjøpe mer moderne utstyr, for eksempel elektriske pizzaovner og gassdrevne ovner. En solid pizzaovn drevet av strøm eller gass skal sikre like god bakst, og den fungerer godt ikke bare i barer, men også i pizzeriaer. Ovner av den typen har også en rekke moderne funksjoner som effektiviserer og forenkler arbeidet.